Vilka restauranger finns det att välja på i Haninge? | Magzination

Oavsett om du bor i närheten av Haninge eller är på besök är denna stockholmsförort ett bra alternativ för den som vill ha ett bra och varierat utbud av restauranger. Haninge ligger söder om Stockholm och är en naturlig handelsplats för de som bor i områdena kring Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Här samlas familjer, vänner och stockholmsbor för att shoppa, umgås, träna eller äta god mat på någon av alla de restauranger som finns i Haninge.

Att ta sig runt mellan olika restauranger i innerstan för att försöka hitta något som alla i sällskapet gillar kan vara otroligt frustrerande och tidskrävande. Då är det bättre att välja en plats där flera restauranger finns tillgängliga under samma tak och med en mängd olika rätter och valmöjligheter som passar alla smaklökar. Nedan följer exempel på några av de bästa restaurangerna i Haninge som förhoppningsvis kan hjälpa dig att göra ett bra val nästa gång det är dags att välja plats för middagen ute.

Subway i Haninge

Detta är en amerikansk snabbmatskedja som specialiserat sig på goda mackor i olika storlekar. Konceptet går till så att du som kund kan välja mellan en färdigkomponerad macka eller bygga din alldeles egna genom att välja ut de pålägg du tycker bäst om. Varje dag erbjuds även Sub of the Day – alltså att en särskild macka kan köpas till ett specialpris. Restaurangen erbjuder sittplatser, men det är också en perfekt måltid att ta med sig på språng för den som har bråttom. Skulle du vilja servera Subway-mackor på ett event erbjuder de även catering!

Sushiporten i Haninge

Letar du sushi i Haninge är Sushiporten ett bra alternativ. Det är ett familjedrivet företag och finns, förutom i Haninge, även på Vendelsö och i Nynäshamn. På restaurangen erbjuds sushi i alla tänkbara former och med goda tillbehör såsom sjögrässallad, kimchi, misosoppa och edamamebönor. För den som inte är ett stort fan av just sushi finns det även en mängd andra smarriga varmrätter. Välj bland till exempel Yakiniku, Yakitori, Bibimbap och Dumplings och njut av maten i en modern och fräsch miljö med trevlig personal.

Al Forno i Haninge

Vem älskar inte pasta? På den italienska restaurangen Al Forno i Haninge kommer du kunna njuta av pizza och pastarätter i en trevlig och mysig atmosfär, oavsett om du planerar en lunchpaus i shoppingen eller en lång middag tillsammans med vännerna. Förutom de typiska italienska rätterna finns även en à la carte meny med grillat, kebab och ett stort utbud av sallader tillgängligt på menyn. De erbjuder helt enkelt något för alla smaklökar, vilket gör det till en perfekt restaurang när det finns många olika viljor i middagssällskapet.