Varför välja Stockholm för en city konferens | Magzination

Planerar ditt företag en konferens eller företagsevent och funderar på var den ska hållas? Letar ni efter en stad som har mycket att erbjuda och som är lätt att nå, både för nationella och internationella deltagare? Då är Stockholm helt klart ett hett alternativ. Den svenska huvudstaden erbjuder också en rik historia som omfattar spännande arkitektur, museer, kungliga slottet och Gamla Stan med sin medeltida och urbana känsla. Här kan ni besöka alltifrån mysiga caféer och inbjudande kvarterskrogar till trendiga barer och restauranger i världsklass. Samtidigt kan du njuta av en ständigt närvarande natur. Staden omringas av vackra Mälaren med alla dess puttrande skärgårdsbåtar och närliggande öar. Detta är helt enkelt en stad av kontraster som erbjuder något för alla. Det gör det även till en lockande destination för mässor och event med ett stort utbud av spännande koncept och intressanta lokaler.

Gör något kul tillsammans

Det är lätt att hitta bra hotell och konferensanläggning i Stockholm. På så sätt kommer du kunna erbjuda ett helhetskoncept till de deltagare som reser någon annanstans ifrån. Bor ni dessutom inne i city har ni nära till en mängd restauranger, sevärdheter och aktiviteter som ni kan testa på efter att arbetsdagen är slut. Det är ett utmärkt sätt att komma kollegorna eller kunderna närmare vilket förhoppningsvis kan bidra till ett bättre samarbete och en mer engagerad personal.

Ta hjälp av en professionell eventbyrå

Det är lätt att ta sig till Stockholm oavsett vilka gäster du planerar att bjuda in. Det tar endast lite drygt två timmar att flyga från stora städer så som London och Paris. Arlanda är en hub med direktanslutningar till över 160 destinationer, och därifrån är det sedan en kort resa rakt in till citykärnan. Det är några av de stora anledningarna till varför det är smart att boka en city konferens, att det är smidigt att ta sig dit, samt att det finns mycket att erbjuda på plats. Det är lättare att anordna något innovativt och unikt där det finns tillgång till ett större utbud av lokaler och aktiviteter. Kanske vill du bjuda in till en rolig kick off med rockkonsert? Eller planera en intressant konferens i en häftig och otippad miljö? Ta hjälp av en eventbyrå när det är dags för nästa event, en professionell byrå som hjälper dig genom hela processen, från uppstart och produktion till genomförande och slutligen avslut och uppföljning.