ljuslyktor online | Magzination

En härlig middag och restaurangupplevelse handlar om så mycket mer än bara vällagad mat, välkomponerade smaker, trevlig service och en vacker inredning. Helhetsupplevelsen avgörs även på detaljer så som belysning. Lampor med ett allt för starkt ljus kan förstöra hela atmosfären och är det alldeles för mörkt kan det vara svårt att se vad man äter. Då räcker det inte med bra mat, god service och en trevlig interiör. En bra blandning av naturligt ljusinsläpp, takbelysning, punktbelysning och stämningsfulla ljuslyktor är ett lyckat koncept för en trevlig atmosfär.

Detaljerna skapar helhetsintrycket

å en restaurang ska kunderna alltid komma först och det är viktigt att de trivs och känner sig nöjda när de lämnar. En av de viktigaste faktorerna för att uppnå detta är bra belysning. Bra belysning innebär att dagsljus kombineras med elektrisk ljus. Vilken ton ljuset har är också viktig eftersom det påverkar hela stämningen. Undvik ett för kallt eller blåaktigt ljus och satsa istället på ett varmare och mjukare ljus när det börjar bli mörkt ute. Hur mycket ljus rummet behöver beror också på vilken tid på dagen det är. Serverar du frukost i din restaurang är det viktigt med mycket ljus så att gästerna kan läsa morgontidningen samtidigt som de njuter av sitt kaffe och frukost. Under middagen är det däremot viktigare med en inbjudande och intim atmosfär för att få gästerna att sitta kvar länge och kanske beställa in en extra dessert. Genom att använda ljuslyktor i din restaurang kommer du kunna sänka den övriga belysningen och kommer göra att varje bordssällskap kan fokusera på varandra och få känslan av att de sitter avskärmade från de andra gästerna.

Välj ut lyktor som passar din restaurangs stil och inredning

Belysningen ska självklart också passa in med resten av inredningen och byggnadens arkitektur. Välj ut dina lampor och ljuslyktor online som passar ihop med restaurangens stil och tema. På så sätt kan du enkelt skapa en härlig atmosfär i din restaurang. Levande ljus skapar en alldeles speciell stämning och hjälper till att höja hela restaurangupplevelsen. Med detaljerna har du möjlighet att visa vem du är och vad du vill att din restaurang ska representera. Gillar du den romantiska stilen eller har ni en mer modern och stilren approach? Hollowick är ett varumärke som tillverkar lyktor i hög kvalitet och kommer ständigt med ny design för att du ska kunna hitta något för dig.