bästa butiker i Haninge | magzination.se

Genom att besöka en galleria får du tillgång till en mängd olika butiker och faciliteter på en och samma plats. Det gör det smidigt för dig som gärna klämmer in gymbesöket, veckohandlingen och inhandlingen av kläder till helgen vid ett tillfälle. Det är även en perfekt plats att umgås tillsammans med vänner och familj då det finns något spännande för alla. Förgyll vardagen genom att äta middag på någon av restaurangerna eller starta en härlig shoppingdag med en god kopp kaffe på ett av caféerna. Valen är många och nedan följer tre butiker som du kan hitta i en galleria i Haninge.

För dig som vill boosta immunförsvaret eller ge träningen de bästa förutsättningarna

Holland och Barret är Europas största och en av världens främsta återförsäljare av produkter inom hälsa och wellness. Företaget grundades av William Holland och Alfred Barrett i Bishop’s Stortford, Hertfordshire, år 1870. Här hittar du ett brett utbud av vitaminer, mineraler, kosttillskott, specialmat och naturliga skönhetsprodukter. Perfekt för dig som vill komma tillbaka till hälsosamma rutiner efter semestern eller vill ge din kropp en extra boost inifrån. Stort fokus ligger på att erbjuda ett välutvecklat produktsortiment och en personal som ser till varje kunds specifika behov.

Investera i en ny och kvalitativ cykel

Är du istället ute efter att ge dig ut på en spännande och fartfylld aktivitet ska du definitivt göra ett besök till Sportson i Haninge. Här hittar du nämligen ett enormt och väl genomtänkt utbud av cyklar och cykeltillbehör av hög kvalitet. Har du redan en cykel är det till exempel hög tid att utrusta den med rätt belysning nu när eftermiddagarna och kvällarna blir allt mörkare. Deras kunniga personal kommer kunna vägleda dig att hitta både rätt cykel och tillbehör i en stil som passar dig och din budget. Sedan är det bara att ge dig ut på cykelvägarna och se vilka mål du når den här säsongen.

Gör veckohandlingen roligare och smidigare i en stor och välsorterad matvarubutik

I en välsorterad galleria hör det självklart även till att det finns en riktigt bra matvarubutik. En butik där du både kan kika förbi snabbt efter jobbet för att komplettera kvällens middag med något gott eller för att göra den stora veckohandlingen när du vill fylla kyl och frys. Coop Forum i Haninge är den rätta platsen för dig och här trängs både delikatesser, leksaker och andra produkter som gör vardagen lite enklare. Stormarknaden har ett brett utbud av ekologiska varor och har dessutom ett eget bageri där du och din familj kan beställa smaskiga bakverk och tårtor till livets alla speciella händelser.