Hotell i Västerås | Magzination

Vandra runt och ta del av historien på den gamla gravplatsen Anundshög, besök anrika Skultuna Messingsbruk och handla vacker inredning för hemmet eller känn adrenalinet pumpa på det actionfyllda badet Kokpunkten – Västerås är en stad som passar hela familjen. Bokar du hotell i Västerås centrum har du dessutom nära till det mesta och en mängd restauranger och caféer inom gångavstånd. Boka en mysig hotellvistelse tillsammans med din partner, familj eller kollegorna och upptäck Sveriges sjätte största tätort på bästa sätt.

Bo på hotell i Västerås centrum med familjen

Planerar du att resa till Västerås med hela familjen är det en god idé att kika på hotell som ligger inne i centrum. På så sätt slipper ni lägga tid på att köra bil eller åka buss för att ta er runt bland de olika sevärdheterna och kommer dessutom ha nära till en mängd restauranger när det vankas middag. Finns det något som bidrar till så icke-gnälliga barn som möjligt så är det när saker och ting går snabbt och smidigt. En del hotell i Västerås har dessutom restaurang direkt på hotellet, vilket underlättar ytterligare. Har du badsugna barn som skulle älska att besöka det fartfyllda actionbadet Kokpunkten finns det flera hotell som erbjuder förmånliga paketpriser. Badet ligger endast 20 minuters promenad eller 10 minuters bilfärd från Västerås centrum.

Hitta bästa hotell i Västerås för dig och din käresta

Ska du i stället resa bort på en romantisk weekend med din partner gäller det att fokusera på ett hotell i Västerås med mysig atmosfär med fräscha rum och bekväma faciliteter. Kanske också en trevlig Sky Bar att ta fördrinken på innan det är dags att gå ut och äta middag eller ett mysigt spa där ni kan boka varsin massage? Även om det går enkelt att spendera ett helt dygn endast på hotellet finns det en mängd mysiga saker att upptäcka runt om i staden. Ta en romantisk promenad runt vackra Strömsholms Slott eller upptäck de gamla delarna av Västerås i området kring Kyrkbacken. Avsluta sedan dagen på någon av de mysiga restaurangerna inne i stan eller med utsikt över den charmiga Svartån.

I Västerås finns något för alla och det är enkelt att fylla dagarna med fartfyllda aktiviteter eller lugna och romantiska stunder. Boka ett hotell i Västerås som har de faciliteter och bekvämligheter du är ute efter och njut sedan av en vistelse helt efter dina önskemål och krav.