hotell Örebro

Örebro är en trevlig liten stad som ligger nästan mittemellan Göteborg och Stockholm. Många stannar här på väg mot huvudstaden, andra åker hit för att utforska vad staden har att erbjuda. Några av Örebros kännetecken är tvivellöst Örebro Slott, vattentornet Svampen och Gustavsvik, det stora badpalatset. Att staden har mycket att erbjuda stor som liten råder det ingen tvekan om. Se till att hitta ett bekvämt och mysigt hotell i Örebro redan idag!

Historiska juveler

När du ska boka hotell i Örebro finns olika alternativ att välja på. Du kan bland annat hitta trevliga boenden i den centrala delen av stan, men även i mer naturnära områden eller utmed E6:an. För dig som vill upptäcka stadens gamla och intressanta historia är ett besök till Örebro Slott ett måste. Slottet har stått där det står sedan medeltiden under 1300-talet och är än idag välbevarat. Slottet ligger otroligt vackert till på den lilla holmen i Svartån. Varför inte boka hotell i Örebro som ligger just här vid ån? Du får en vacker utsikt och har samtidigt nära till såväl slottet som naturen.

För den som reser hit med barnen finns andra aktiviteter som kan passa. Vad sägs om att tillbringa dagen på Gustavsviks badpalats? Här väntar ett spännande badäventyr för hela familjen. Här finns både spaavdelning, idrottsanläggningar, camping och såklart massvis med pooler. Här har man byggt upp Lost City, en badanläggning som är utformad som en djungel med mystiska skatter och hemligheter. I närheten av Gustavsvik kan du enkelt hitta ett mysigt och fint hotell i Örebro.

Hotell i Örebro i olika stilar

Vissa föredrar att bo på mer personligt inredda och hemtrevliga hotell, andra gillar lyxen och servicen på stora hotell. Beroende på vad du föredrar när du ska resa bort finns det bra alternativ i Örebro. Här finns såväl prisvärda och enklare hotell men även lyxigare alternativ med stora och fräscha sovrum, golvvärme och stor frukostbuffé. Vad som ingår på bästa hotell Örebro varierar men går ofta att se på hotellens hemsida eller genom att kontakta hotellet. Om du har husdjur eller andra speciella krav är det alltid bäst att kontakta det hotell Örebro som känns intressant.

Fundera även på vart du helst skulle vilja bo. I Örebro finns olika områden som kan passa bra. Vissa är endast på genomresa och bor kanske helst nära tågstationen, andra vill bo mitt inne i stan. Det finns bra och passande möjligheter för de flesta, oavsett om du är affärsresenär, åker med hela familjen eller är iväg på en rolig kompisresa. Om du bokar ett hotell via en större kedja finns ofta goda chanser att du kan bli medlem. På det sättet kan du ta del av kedjans lojalitetsprogram och tjäna poäng. Alla hotellkedjor har sina olika program och medlemskap, kontakta det som verkar intressant för mer information.