Pylonskyltar i Stockholm | magzination.se

För dig som söker efter skyltar med hög visibilitet och snygg design är pylonskyltar ett bra val. Denna sortens skylt står som en fristående lösning, fastmonterad i marken. Skylten kan variera i höjd och storlek och marknadsföra ett eller flera företag. Du har säkert åkt förbi denna sortens skyltar flera gånger, till exempel McDonalds. Även vid köpcentrum brukar det stå många höga pelarskyltar som marknadsför olika butiker på området. Det är ett effektivt sätt att marknadsföra sig på eftersom skylten lyser 24 timmar om dygnet – marknadsföring lika länge!

Inte bara för bensinmackar

En viss typ av företag som alltid använder sig av stolpskyltar är bensinmackar. Det är deras kännetecken och inte undra på. Skyltarna syns långväga och lockar in besökare med sitt ljus. Men denna sortens skylt passar absolut inte bara för bensinmackar. Tvärtom är de mycket effektiva och passar för såväl klädbutiker som för stora byggvaruhus. Du kan dessutom göra reklam en bra bit ifrån ditt företag, precis som McDonalds brukar göra. De brukar ha skyltar längst vägkanterna flera kilometer. De skriver saker som ”3 minuter till Big Mac”.

Många varianter av pylonskyltar i Stockholm

Är du verksam i huvudstaden? I så fall bör du verkligen se till att utnyttja stora skyltar. I Stockholm har du ständigt mycket trafik, både genom fotgängare men också genom bilar och vanlig motortrafik. En stor skylt med din logga kommer synas av tusentals människor – varje dag. Men den här sortens skyltar behöver inte enbart se ut på ett sätt. Du kan beställa mindre skyltar utan belysning för att ha inuti en butik. När det kommer till belysta skyltar är det främst LED som används idag, men även neon och lysrör används. Dessa alternativ är inte lika miljövänliga.

Hitta bästa pylonskyltar i Stockholm

Så du vill ha en ny pylonskylt? I Stockholm finns det gott om skyltföretag som utför denna sortens skyltar, men frågan är vem som är bäst. För att veta är det alltid bra att kolla upp referenser och tidigare arbeten. Kolla även upp vilka tjänster företaget erbjuder. Kanske har de olika garantier? Vissa erbjuder dessutom skyltservice vilket är en stor fördel eftersom alla skyltar behöver underhållas.