Gabriel Ghavami hjälper svenska och europeiska bolag att växa | Magzination

Prestationsbaserad marknadsföring, eller performance marketing, där SEO står för den strategiska, digitala positioneringen som möjliggör goda resultat från all marknadskommunikation, är det snabbast växande området inom digital marknadsföring.

– Alla bolag inom B2B kommer att ställa om sin syn på försäljning och marknadsföring, och övergången som fick en rejäl skjuts i och med pandemin går bara snabbare idag. Så det finns otroligt många företag som behöver utbildning, strategisk kompetens och direkta insatser för att lyckas, säger Gabriel Ghavami, vd på GO MO Group.

Tillverkande industrier och exporterande företag ännu inte börjat arbeta med digital marknadsföring i större utsträckning, och har därför större behov än andra vad gäller strategi för digital marknadsföring såsom SEO och SEM.

– Hela världens B2B-bolag har börjat ställa om till digitalbaserad marknadsföring och försäljning.
Vi ska vara med och driva den utvecklingen och hjälpa både svenska och europeiska företag att växa internationellt.

GO MO Group är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digital marknadsföring och ingår även i koncernen Collaboration Art. Årligen uppskattas den organiska tillväxten inom prestationsbaserad marknadsföring till 15 procent vilket är tre gånger snabbare än traditionella konsulttjänster inom it- och management.

– Målet är att vi ska bli tongivande på en europeisk nivå, och tillsammans med de andra företagen inom Collaboration Art har vi goda möjligheter att lyckas, säger Gabriel Ghavami som är grundare till och vd på GO MO Group.

Gabriel Ghavami är grundare till och vd på GO MO Group. Han är en aktiv förespråkare för att digitalisera sälj- och marknadsfunktionen och är en uppskattad föreläsare i ämnet.

GO MO Group AB erbjuder SEO och digitala marknadsföringstjänster till B2B-företag i Sverige, bland kunderna finns Volvo, Munters och Atlas Copco. Bolaget har 85 personer anställda på huvudkontor i Göteborg och utvecklingskontoret i Pune, Indien. GO MO Group startade 2013 och omsätter 30 MSEK med god lönsamhet. Sedan 2022 är GO MO Group en del av byrånätverket Collaboration Art.

Artikelförfattaren Magnus Sjöbäck är journalist och senior pr-konsult på Greatness PR