Fixa sommarens härligaste familjeresa genom att boka ett hotell nära Furuvik | Magzination

Sommaren är här och om du inte redan gjort det är det är hög tid att boka semesterns alla härliga utflykter! Förutom sol, bad och mysiga picknickar på hemmaplan kan det vara skönt att även resa bort en stund tillsammans med familjen för att byta miljö och upptäcka något nytt. Ett hett tips som antagligen kommer uppskattas av hela familjen är då den mysiga Furuviksparken! Boka ett hotell i Gävle nära Furuvik och gör det till en fartfylld minisemester med besök både i djur- och nöjesparken samt till besöksmål runt om i Gävleområdet.

Fördelar med att bo på hotell i Gävle nära Furuviksparken

Genom att bo på hotell eller annat boende i Gävle med nära till både Furuvik och andra närliggande sevärdheter kommer alla i familjen vara nöjda och glada. Tillsammans kommer ni få chans att lära er allt om djuren som bor på Furuviksparken och samtidigt njuta av de mysiga och inbjudande omgivningarna. Stanna till för en lunch på något av caféerna eller restaurangerna för att sedan låta de små göra av med spring i benen på Hemliga Fortet, Äventyrsön eller poolområdet. Efter en dag i parken är det skönt att återvända till ett hotell på nära avstånd från Furuvik och där är just Gävle ett utmärkt alternativ med perfekt läge. Dit tar det endast 20 minuter med bil, vilket är perfekt för att komma bort från de största turistmassorna, men tillräckligt nära för att hålla trötta och hungriga barn glada tills det är dags för middag.

Att se och göra i Gävle

När ni ändå bor på ett hotell eller annat boende i Gävle nära Furuvik måste ni såklart ta tillfälle i akt att upptäcka den mysiga staden. I Gävle finns gott om aktiviteter och sevärdheter för alla åldrar och är extra mysigt under sommarhalvåret med sina friluftsområden och närheten till vattnet. Ta med barnen på en spännande vandringstur eller varför inte testa på att paddla genom Testeboån? Det kommer helt klart bli ett oförglömligt äventyr! Utöver vackra promenadslingor och fartfyllda friluftsaktiviteter är Gävle även en perfekt stad för shopping eller kulturupplevelser. Innan ert besök är det alltid en bra idé att kika närmare på vilka aktiviteter som anordnas när just din familj är där så att ni inte missar något.

Förhoppningsvis har detta gjort dig och dina familjemedlemmar sugna på att besöka Gävle och Furuvik med alla dess aktiviteter och sevärdheter! Boka därför ett hotell nära Furuviksparken redan idag och se till att säkra sommarens roligaste resa! Det kommer definitivt bjuda in till underbara upplevelser och skapa fina minnen tillsammans med din familj och det kommer helt klart bli något ni sedan kan se tillbaka på med glädje när hösten och vintern närmar sig.