Fira företagets framgångar på bästa möjliga sätt med ett roligt evenemang | Magzination

Det är alltid kul när det går bra för företaget. När alla har lyckats prestera bättre än väntat och resultatet visar en större vinst än väntat räcker det inte med att bara klappa personalen på ryggen och säga bra jobbat, ses imorgon också.

Personal som inte känner sig uppskattade trivs inte lika bra på sin arbetsplats och det är lätt att förstå varför. Om du inte får någon uppskattning för ditt hårda arbete, det kanske inte uppmärksammas alls, varför ska du då jobba hårdare än alla andra? Att inte belöna väl utfört arbete leder snabbt till att alla bara gör minsta möjliga jobb istället för att prestera bra.

Det finns flera sätt att belöna sin personal på. Varför inte ordna med en riktigt rolig firmafest? Ingen firmafest är den andra lik och önskemålen för just er fest kan skilja sig rejält från vad många andra vill ha. Ett smart sätt att belöna personalen via en firmafest är att låta en eventbyrå ta hand om hela evenemanget. Det kanske kan vara aktuellt att bjuda in vissa partners och kunder också, något som alltid uppskattas av både den egna personalen och framförallt av de andra aktörerna.

Ett annat alternativ är att låta festen bara vara avslutande del av evenemanget. Nu när både kunder och partners är där, varför inte boka upp en stor konferenslokal i Stockholm och bjuda in några talare? Det behöver inte alltid vara föreläsare som ska berätta om de senaste nyheterna inom branschen utan det kan även vara en komiker eller en inspiratör som går upp på scen och underhåller dina gäster och din personal. Allt kan avslutas med mingel och dryck på en av flera möteslokaler i Stockholm.

Att hålla en konferens kan mycket väl vara ett sätt att belöna personalen efter ett bra år, eller motivera personalen att jobba hårdare om året inte alls var så bra. Det finns naturligtvis många fler sätt att visa uppskattning på. I slutändan beror det på vad ni inom företaget själva vill, kan eller behöver göra. Dagens eventföretag har gott om erfarenhet med att ordna lyckade firmafester, konferenser och andra typer av evenemang för alla möjliga företag.

Vem vet, om eventet blir lyckat kan det mycket väl bli en rolig del som återkommer varje år. Det kan till och med bli en helt ny intäktskälla som ni från början inte ens hade räknat med.