förbättra din lånekredit med debetnota | Magzination

Precis som det låter, så finns det många lösningar för dig som har betalningsanmärkningar men ändå vill ta ett lån. Det finns idag många företag som sysslar med låneverksamhet, men har man fått en betalningsanmärkning kan det ofta uppstå problem när man ansöker om lån för att handla saker man behöver eller vill ha. Ett inkassokrav i sig är ingen betalningsanmärkning, men har du en skuld som har registrerats hos kronofogden räknas detta som en betalningsanmärkning. Oavsett hur stor eller liten denna skuld är, kan det ta tre år innan denna försvinner – förutsatt att du har betalat av den.

Att ha en anmärkning hos kreditupplysningen är inte roligt och kan ställa till med mycket problem. Företaget Avida Finans sticker ut bland sina konkurrenter genom att fokusera på kundens nuvarande ekonomiska status och betalningsförmåga, istället för att hålla fast dem i deras historik och erbjuder på så sätt lån med anmärkning. Det finns självklart ett antal andra företag som erbjuder samma – men oftast bara när det kommer till bolån.

Hur du löser din lånesituation enkelt

Precis som sina konkurrenter erbjuder Avida lån med betalningsanmärkning till dem som vill söka bolån, men det slutar inte här. Oavsett vad det är för lån du behöver söka, så erbjuds flera olika möjligheter för dig. Lån kredit är en av valmöjligheterna som passar dig som vill söka lån, men har svårt att få det någon annanstans. När du ansöker om kredit kollar de enbart på din nuvarande betalningsmöjlighet och så fort du har blivit beviljad får du snabbt och enkelt tillgång till dina pengar. Du behöver inte ta ut allt på en gång och betalar endast ränta för den summa som du utnyttjat. Du får dock inte ha kvar någon skuld hos kronofogden.

Andra alternativ du kan dra nytta av är banklån och blancolån. Dessa vänder sig till dig som vill köpa ny inredning, resa, bil eller om du vill samla dina lån på ett och samma ställe. Detta är ett säkert lån som du enkelt kan ansöka om via bankID och det erbjuder dessutom ett 3 månaders kostnadsfritt låneskydd. Här kan du ansöka om ett lån upp till 400 000 kronor och är ni ett par som söker, så är chansen ännu större att det beviljas.

Att bära på betalningsanmärkningar kan vara både tyngande och frustrerande och eftersom de inte skrivs av förrän flera år efter skulden har betalats, kan detta stå i vägen för många möjligheter. Även om du inte blir beviljad lån från andra företag finns det fortfarande stora chanser för dig att förvekliga dina ekonomiska drömmar!