Fördelar med begagnade gaffeltruckar | magzination

De lyfter. De flyttar. De lastar. I många, många år har truckarna hjälpt arbetare inom bygg, lager och logistik att utföra sina arbetsuppgifter säkert och effektivt. De har förbättrats både när det kommer till design och funktioner, men det behöver inte innebära att du alltid måste välja det absolut senaste och modernaste.

Gaffeltruckar är en viktig investering för ditt företag och som ägare vill du vara säker på att du spenderar pengarna på något som i slutändan kommer att resultera i tillväxt. Begagnad utrustning kostar mindre och många gånger är de faktiskt hälften så dyra som en helt ny truck. Det är självklart alltid bra att även göra din egen research för att ta reda på att trucken är i gott skick, men tar du hjälp av ett företag med lång erfarenhet och bra omdömen kommer du kunna få hjälp att hitta exakt det du behöver. På så sätt kan du känna dig säker på att få en bra begagnad truck, väl värd pengarna. Kanske hittar du en modell som du är bekant med och som du vet hur den fungerar. Då kommer du inte behöva lägga tid på att lära dig att hantera nya funktioner och istället sätta trucken direkt i arbete.

Hyra av gaffeltruckar

Begagnade gaffeltruckar är alltså ett bra alternativ för dig som inte söker det allra senaste eller modernaste, men som ändå vill ha bra värde för pengarna. Besök en leverantör för att få de olika maskinerna presenterade för dig om du känner dig osäker på vad som passar bäst för din verksamhet. En professionell leverantör kommer även kunna erbjuda dig gaffeltruckar för kort- eller långsiktig uthyrning. På så sätt kan du skräddarsy ett avtal helt efter dina egna behov och endast betala för tiden då trucken faktiskt används. Att hyra en gaffeltruck under en kort period kan passa bra under särskilda försäljningstoppar, start-ups eller kommande projekt. Långsiktiga hyror passar bra när du inte vill investera i en egen truck, men behöver den under en längre period.

Med eller utan förare

Hos Göstas Truckar kan du välja att köpa och hyra truckar, alltifrån en timme till flera år. Du kan dessutom välja att ta hjälp av någon av deras 15 truckförare, vilka är utbildade inom el- och dieseltruckar, tele- och rotomaskiner med lyfthöjder från 1- 25 meter samt hjullastare. Det är ett utmärkt alternativ för dig som inte har möjlighet att utbilda din egen personal, men ändå behöver den effektiva hjälpen en truck kan ge dig. Med kort varsel kan de erbjuda dig både truck och förare för att lösa dina problem. Med ett utbud på cirka 130 maskiner är de mycket flexibla och kan erbjuda sina tjänster till alla slags kunder, så som byggherrar, industrier hamnar och verkstäder. I hyreskostnaden ingår fullservice och trafikförsäkring.