passagerare på flygplatsen

Mjuka sängar med fluffiga täcken, långa sovmorgnar med stora frukostbufféer och möjligheten att gå till gymmet utan att lämna byggnaden. Att bo på hotell är otroligt härligt och något riktigt lyxigt att bryta av vardagen med då och då. Hotellet behöver dock inte vara målet i sig, utan kan också vara en del av resan. Bokar du ett hotell nära Arlanda flygplats kommer du nämligen kunna dra nytta av fördelen att ha nära till den terminal du ska flyga ifrån, samtidigt som du kommer kunna njuta av de klassiska bekvämligheterna med ett hotell. Bättre kan det knappast bli!

Oavsett om du reser mycket i jobbet eller vill ha en lugn och stressfri start på familjeresan kommer ett hotell vid Arlanda flygplats spara dig mycket tid. Du slipper ta dig någonstans på själva avresedagen, utan kan i lugn och ro checka in på hotellet dagen innan vid en tid som passar dig. Det gör inte bara att du undviker att spendera flera timmar i bilen för att sedan direkt behöva sätta dig på ett plan, utan du minskar också risken för att missa ditt flyg på grund av trafik eller oförutsedda händelser. När du spenderar natten på ett hotell i närheten av Arlanda flygplats behöver du bara rulla med dig väskan ut till den kostnadsfria shuttlebussen som tar dig till rätt terminal. Självklart efter att du njutit av en riktigt smaskig frukostbuffé som alltid dukas upp i god tid för att hinna med de tidiga morgonflygen. Under tiden du är borta kan du dessutom parkera bilen tryggt och säkert till ett förmånligt pris på hotellets egen långtidsparkering. Under tiden du bor på hotellet vid Arlanda flygplats är parkeringen självklart kostnadsfri. Detta är även bra att ha i åtanke för de gånger du inte bokar ett hotellrum, men ändå vill ha ett billigare parkeringsalternativ än flygplatsens egna!

Ett bra alternativ även på hemresan

Hotell nära Arlanda flygplats är inte bara till för dig som ska resa iväg, utan också för dig som anländer med ett flyg och vill ha en skön paus innan det är dags att fortsätta resan hem. Precis som när du tar dig från hotellet till terminalen, kommer en shuttlebuss hämta upp dig vid angiven hållplats och köra dig tillbaka till hotellet efter att du landat. Bussen går med jämna mellanrum och skulle du landa ovanligt sent är det bara att slå en signal så kommer de och hämtar upp dig. För dig som reser i arbetet är ett flygplatshotell även ett utmärkt alternativ om du och dina kollegor vill börja eller avsluta resan med en presentation eller genomgång. I hotellets konferensrum finns all den utrustning du kan tänkas behöva för en lyckad affärsresa.

Att ha en hotellsäng som väntar efter en lång flygtur är guld värt både för affärsresenären och barnfamiljen. Kanske längtar du efter att få slå dig ner i hotellets restaurang och njuta av en god bit mat eller få bort springet i benen på någon av gymmets löpband? På ett hotell i närheten av Arlanda flygplats står allas behov i fokus!